Strejk

Ja min dator har gått i strejk. Den la bara av natten till onsdag. Så därför har jag inte kunnat blogga förän nu. Har lånat Christinas dator medans hon är bortrest. Tyvärr har det inte hänt allt för mycket under tiden. Mest myst med Adrian här hemma.

Igår torsdag var jag på dejt med den underbara Miss K i stan. Det va lika trevligt och roligt som vanligt. Vi pratade faktiskt om tiden då vi kunde gå ut på krogen oftare och att vi båda faktiskt saknar den tiden. Vi vill gärna ha tillbaka den. Men vi pratade även om att det var dags för oss att göra stockholm osäkert om natten igen, bara vi två, precis som förr. Det vill jag mer än gärna. :) Vi lunchade på Kungshallen och sedan skildes vi åt. Det får vi snart göra om :)

Natten till torsdag så hade tydligen Adrian mått lite dåligt för han kräktes otroligt mycket. Han va riktigt ledsen och förtvivlad. Men det hade snabbt gått över och han kunde somna om. Men han fick va hemma igår för säkerhets skull. Dock ingen magsjuka så idag blev det skola som vanligt.

Nu har Adrian somnat gott i soffan så jag ska snart mysa ner mig där jag med.

Truelifeofmalin

Mitt vardagsliv som 2 barnsmamma samtidigt som jag studerar på heltid.

RSS 2.0