Min kropp

Idag är det hela fem dagar sedan världens underbaraste Ian kom till världen och välsignade vår familj. 


Jag har redan märkt stor skillnad på min kropp. 


Sista gravidbilden innan Ian kom. 


Denna bilden tog jag två dagar efter han kommit och redan här kommer jag i mina vanliga jeans trots att jag har en del mage kvar. 


Denna tog jag idag fem dagar efter förlossningen och skillnaden är redan enorm, i mina ögon i alla fall. 

När jag var yngre var jag riktigt smal trots en graviditet tidigare. Efter den fanns det knappt några synliga spår. Min kropp återhämtade sig på rekordtid. Jag har alltid tyckt om mitt utseende men efter jag träffade min sambo och slutade röka gick jag upp en del i vikt. Det var jättejobbigt i början då jag kände mig tjock. Jag kunde inte acceptera min egen spegelbild längre. Den som stirrade tillbaka på mig var inte jag. 

När jag sen blev gravid med Ian så släppte allt på något sätt och jag började älska mig själv och mitt utseende igen. Jag bar ju trots allt på ett nytt litet liv inom mig. Så siffrorna på vågen slutade betyda något och på så sätt lärde jag mig att på nytt acceptera mitt nya jag. Under graviditeten gick jag upp 10kg och med dom övriga jag gått upp innan visade vågen för sista gången 75,2kg och jag brydde mig inte ens. Jag älskade varenda litet kilo av mig. 

Jag har ännu inte vägt mig efter förlossningen och i ärlighetens namn så bryr jag mig inte om vad den visar. Jag älskar min kropp hur den än ser ut och jag är stolt över allt min kropp har gått igenom. Den har gett mig två fantastiska söner som tillsammans med min sambo är det absolut bästa i mitt liv. Hur kan man inte älska sin kropp för det...? 



Truelifeofmalin

Mitt vardagsliv som 2 barnsmamma samtidigt som jag studerar på heltid.

RSS 2.0