Dagskryssning

☆•*¨*•.¸¸❤❤¸.•*¨*•☆☆•*¨*•.¸¸❤❤

Det var en tidig söndag morgon. Solen strålar in genom fönstret. Där i sängen vaknar två förväntansfulla och uppspelta själar till väckarklockans ljuva melodi. Den visar 05.00 och båda studsar upp. Glada klär dom på sig och gör sig i ordning för att ge sig ut på äventyr. Tyst som en mus öppnas ytterdörren och mamma/mormor smyger in. Dom tar sen en tunnelbana som lämnar Alby klockan 06.10 för att åka till Slussen. Trötta sitter dom alla med varsin mugg kaffe/te och bara väntar på att energinivån ska öka. När dom anländer till Slussen går dom sakta ner mot bussarna för att åka vidare mot Viking Line terminalen där dagens äventyr väntar. När dom äntrar terminalen går dom direkt och hämtar ut sina biljetter och går igenom spärrarna. Sen blir det en stunds väntan innan dom får kliva ombord så kameran åkte fram i brist på annat att göra.



Adrian med sin temugg redo :)

När dom äntligen fick gå ombord nästan sprang dom med ivriga steg på båten Isabella. Med en nyfikenhet utöver det vanliga började dom tre utforska allt som fanns ombord på båten. Alla nöjen, alla korridorer, alla dörrar ja verkligen allt. Efter det var det ut på däck som stod på schemat. Lite pirrigt och till en början motvilligt tog sig alla tre ut för att njuta av solens strålar och värme i vårens ljuva luft.



Adrian njuter av våren

Nu kom dom på att dom var rätt hungriga så frukost fick det bli härnäst. Dom letade sig fram till frukost buffén och med kurrande mage och hungrig blick såg dom allt gott dom kunde äta. Dom hittade snabbt ett bord vid fönstret och gick sen för att plocka åt sig av bufféns alla läckerheter. Det här är lite av vad dom åt.



Pannkakor med sylt, ägg, vattenmelon och apelsinjuice



Jordgubbsyoughurt med färska frukter

När dom väl blivit mätta var det dags för lite lek i barnlekrummen. Där fanns det så mycket att göra.



Det spelades wii

Efter det var det dags att utforska lite till och dom begav sig till taxfree shoppen som precis hade öppnat. Dom tittade runt lite men bestämde sig för att handla på hemvägen istället. Så det blev att dom satte sig i skybaren för att avnjuta varsinn barndrink och njuta av den fantastiska utsikten av stockholms skärgårdar.



Barndrinkar med tilltugg. Glasen fick dom behålla :)

Där satt dom och bara njöt av tystnaden och utsikten. Vilket lugn som svepte sig runt dom.



Gott gott med drink

Mycket hann dom med att se och göra och innan dom visste ordet av det så var dom framme i Mariehamn och skulle byta båt till Amorella som skulle ta dom tillbaka till stockholms hamn igen. Och ombord på en ny båt var det dags att utforska allt igen. Dom var ute på däck här med, gick igenom alla hytt korridorer, tittade på "badhuset" och nu skulle det handlas i taxfreen.



Taz skulle få följa med dom hem

Massor med godis av alla dess sorter blev det också.

Nu var det dags för att bli tatuerad. Det kostade bara 10 kr så det gjordes. Och såhär ser den ut.



Hur cool är inte denna ödlan...

Magarna började kurra igen och dom började leta efter ett trevligt ställe att äta middag på. Efter några vändor bestämde dom sig för ett litet mysigt ställe med olika maträtter att välja mellan och till bra pris. Men innan dom skulle äta begav dom sig till nattklubben för *trumvirvel* dagens höjdpunkt...

Dom hittade platser nära scenen och satte sig. Straxt därefter börjar alla barnen att hurra och jubla. Och ut kommer Zillah och den lilla apan Totte.



Dom börjar med att fråga barnen om dom gillar Michael Jackson.. Alla jublar ja och musiken satte igång. En blandning av olika låtar börjar spelas och både Zillah och Totte sjunger. Publiken sjunger så klart också med. :)

Sen börjar Totte prata om att han är less på att vara singel och vill hitta en flickvän. Zillah frågar då Totte hur gammal han är. Han svarar att han är tre år och får då till svar att det inte är så bråttom med att skaffa flickvän. Då säger Totte att det är apår och att han egentligen är 37 år. Varpå alla barnen skrattar. Så säger han att han ska ha en speed dating just där och då. Han frågar publiken om vilka som vill ställa upp och vara med. Den ena i detta sällskapet tittar sig runt och ingen förälder har räckt upp handen. Då gör hon det för att underhålla barnen och ha lite roligt själv. Totte ropar upp henne och hon skuttar upp på scenen. Ensam står hon däruppe och väntar på att få lite konkurens. Men fortfarande ingen som räcker upp handen. Då valde Totte ut någon själv. OCh vips så hade han av en slump valt denna flickans mamma som också gick upp på scenen.



Speed datare nr 1



Vinnare av Tottes hjärta!!!

Totte börjar med att ställa frågor så som om dom tyckte om skogspromenader, gillade håriga män och tyckte om att pussas. När alla frågor var besvarade valde Totte flickan till sin flickvän varpå det blev ett riktigt pusskalas. När föreställningen var över blev det autografer. Genast var flickan och hennes son fram för att få en autograf. Och ett fint kort togs också. Flickan frågade Totte snällt och han gick generöst med på det. :)





Med Tottes autograf på ryggen ;)

Nu var det dags för middag. Alla i sällskapet var rejält hungriga vid det här laget. Dom skyndar sig ner till stället dom valt att äta på för att upptäcka att dom precis hade slutat servera mat. Suck! Det blev till att vänta tills dom kom i land innan det blev mat. Så dom begav sig tillbaka till lekrummen där pojken fick busa och härja sig ordentligt trött.



Bollhavet var kul :)

Sen gick flickan och hennes son för att spela lite spel. Det blev en massa olika. Här kan ni se några av dom.



Han vann lite pengar men spelade upp dom igen



Köra polisbil var ett måste



Pinnball får man inte glömma heller.

Innan dom visste ordet av det var dom framme i Stockholms hamn igen och det var dags att kliva av. Dom sa hej då för den här gången, klev av båten och gick vidare mot bussen som skulle föra dom hem.



Båten som tog dom hem igen :)

XOXO



☆•*¨*•.¸¸❤❤¸.•*¨*•☆☆•*¨*•.¸¸❤❤

Truelifeofmalin

Mitt vardagsliv som 2 barnsmamma samtidigt som jag studerar på heltid.

RSS 2.0